I Concurs de fotografia digital: “Les meves vacances al Maresme”


El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme us convida a participar al I Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances al Maresme” 2008.

Envia´ns una foto de la teva estada al Maresme durant les vacances d´estiu, i participa en el I Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances al Maresme”. Pots guanyar premis molt interessants!

BASES

1.Temàtica

Hi ha diferents temàtiques segons el tipus de turisme que es realitzi al Maresme.
{.d}A)Turisme de sol i platja

-B)Turisme familiar

-C)Turisme rural

-D)Turisme actiu

-E)Turisme cultural

-F)Turisme gastronòmic

-G)Turisme de relax{.d}


2.Participants

Pot participar tothom qui vulgui major de 18 anys.
Només s´acceptarà una fotografia per participant.


3.Presentació
Les fotografies han de ser enviades al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme mitjançant el formulari. Heu d´especificar el vostre nom, tema de la imatge, el vostre correu electrònic i un telèfon de contacte.

El Consorci es reserva el dret a descartar fotografies que no segueixin les normes del concurs, o que no siguin adients.

No s´acceptaran fotomuntatges.

La data límit d´enviament de les imatges és el dia 30 de setembre de 2008.

Les imatges quedaran exposades a la galeria d´imatges del concurs.4.Característiques de la fotografia

Les imatges han de ser digitals, i d´un tamany màxim de 800×600
Cal especificar de quin indret es tracta al nom de la fotografia


5.Exposició i propietat

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme podrà utilitzar les fotografies rebudes, per tal de ser utilitzades a les publicacions, la web, promocions, etc. en cas de trobar-les adients.


6.Jurat

Josep Cano, fotògraf professional; personal del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i la cap de Comunicació del Consell Comarcal del Maresme.7.Premis

{.d}1r Premi: Cap de setmana en un hotel de l´alt Maresme per a dues persones


-2n Premi: Circuit termal – Hotel Colon (Caldes d´Estrac). Una entrada d´un dia per a 2 persones a Club Thalasso de l´hotel, que consta de: Activitats amb monitors segons programa setmanal i accés lliure al CLUB THALASSO: piscina interior d´aigua de mar i climatitzada (ruixades jet i ruixades Niagara, ruixades cisne, llits i cadires amb bombolles), pileta d´immersió, font de gel, temple de dutxes, camí de sensacions mediterrànies, sauna, hammam, caldarium, jacuzzi amb aigua termal, gimnàs, sala d´aeròbic i zona de relax. Servei de tovallola, barnús i gorro de piscina. Nota: Imprescindible portar sabatilles de piscina per l´accés a la Zona d´Aigües.


-3r Premi: una passejada guiada per les vinyes i tast de vi per a dues persones. Mannors & Cellars (Alella){.d}


Accèssits

{.d}1- Bateig de mar a bord d´un catamarà o bé un passeig en caiac de mar. Estació Nàutica de Santa Susanna


-2- Excursió d´1.30 h en Quad per a dues persones, pel Parc Natural del Montnegre Corredor. IPSO Aventura (Santa Susanna)


-3- Dues entrades al dofinari-parc aquàtic Marineland (Palafolls)


-4- Ruta guiada d´una hora per Mataró amb segway (passeig marítim-port-parc de les Hortes del Camí Ral), per a dues persones. Segway STP (Mataró)


-5- Una excursió de dues hores amb la bicicleta Tandem Ventura “Conquistador de Montañas” per la zona del Parc Montnegre i Corredor, per a dues persones. Anirà inclosa una part d´explicació tècnica sobre l´ús de la bicicleta, que té 24 canvis i frens hidràulics, amb la qual cosa el conductor necessita una mica de pràctica!. CCSea Activity (Canyamars – Dosrius)


-6- Invitació per a dos adults i dos nens per la excursió Maresme – Tossa anada i tornada. Dofi Jet (Blanes)


-7- Dues entrades pel Circuit Emocion+Canoping per un valor de 28 € per entrada. Activ-Natura (Santa Susanna)


-8- Sortida de tres hores en creuer de regata, gratuïta per a dues persones. Stil Sailing (Mataró){.d}


8.Llirament de premis
Un cop elegits els guanyadors, es publicaran els seus noms amb les fotografies corresponents, i el Consorci es posarà en contacte amb ells per tal de fer el lliurament dels premis. En cap cas es canviarà pel seu import en metàl·lic
Data veredicte: 23 d´octubre de 2008.


Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme al telèfon 93 741 11 61 o al correu  
costadebarcelonamaresme@ccmaresme.cat .