L’oferta gastronòmica i les rutes pel Maresme triomfen al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

 


El Saló Internacional de Turisme de Catalunya, celebrat a Barcelona del 19 al 22 d’abril, ha cobert les expectatives del Consorci de Turisme Costa del Maresme. Les publicacions sobre l’oferta de lleure de la nostra comarca han tingut molt bona acceptació per part del públic visitant i gairebé s’ha exhaurit tot el material promocional que es va portar al SITC.


En aquesta edició del SITC, el Maresme estava ubicat dins de l’espai de Diputació de Barcelona amb una distribució de 5 mostradors que presentaven una oferta temàtica: mar i platges (platges del Maresme, informació de l’Alt Maresme, El Masnou, Arenys de Mar, Port Balís…); cultura, patrimoni i gastronomia (cuina del pèsol, guia gastronòmica de Mataró, fullets de diversos municipis de la comarca, museus del Maresme i Picasso…); territori (comarques i grans ciutats com ara Mataró…); i entorn natural i termalisme (Colon…). A ‘espai del Maresme s’hi va acostar principalment públic familiar i joves que buscaven alternatives d’oci i sortides per fer al llarg de tot l’any. Del conjunt d’ofertes presentades per la marca Costa del Maresme, les que van despertar més interès van ser les
Rutes pel Maresme
i la
cuina del pèsol
. També va tenir bona sortida la guia gatronòmica de Mataró 2007 i la
ruta autoguiada
per la capital del Maresme. A banda d’això, els visitants es van interessar per conèixer més les platges del Maresme i van formular peticions específiques sobre municipis de l’Alt Maresme.