La II edició de la ruta Turistes de Qualitat per les comarques barcelonines comença al Maresme

 

El Maresme serà el punt de partida de la ruta que faran la Jana i en Dani, la parella escollida com a “turistes de qualitat”,  per les destinacions SICTED de la província de Barcelona. Aquesta parella, escollida en un procés de selecció per la Diputació i la Cambra de Comerç, recorrerà durant dues setmanes 10 comarques. El dimecres 6 i el dijous 7 de juny visitaran diferents indrets del Maresme.

Després del Maresme, la ruta seguirà pel Vallès Oriental, Osona, Moianès, Cardener, Berguedà, Anoia, Alt Penedès, Garraf i finalitzarà al Baix Llobregat el proper 20 de juny.

La Jana i el Dani comentaran el viatge a les xarxes socials. La seva feina consistirà en explicar diàriament els llocs que han visitat i les seves experiències. A més, hauran de penjar vídeos informatius i descriptius de les vivències durant la ruta.

Els podeu seguir a través de:

El Consorci de Turisme i la Diputació de Barcelona  els han preparat un intens programa perquè puguin conèixer una bona part de les activitats i dels establiments maresmencs que han estat distingits amb el segell de qualitat SICTED:

DIMECRES 6 de juny:
11:30h.- Visita al Bosc Vertical (Dosrius)
16:30h.- Visita a la Fundació Palau (Caldes d’Estrac)

Allotjament i sopar: Hotel Best Western Les Palmeres (Calella)

DIJOUS 7 de juny:
10:00h.- Bateig catamarà i visita a la Base Nàutica de Pineda de Mar
13:30h.- Dinar a l’Hotel Tropic Park (Malgrat de Mar)
16:30h.- Ruta en quad Activ Natura (Santa Susanna)

Allotjament i sopar: Hotel Best Western Les Palmeres (Calella)