La parella de turistes de qualitat visita el Maresme

 

Costa de Barcelona-Maresme és la destinació de la província de Barcelona que disposa de més establiments i més serveis de turisme acreditats amb el segell de qualitat SICTED. El propers 3, 4 i 5 de novembre, una parella de turistes, contractada per la Diputació de Barcelona per recórrer i comentar els establiments SICTED, arribarà al Maresme.

La feina de la parella de turistes de qualitat és visitar llocs (platges, museus, centres d’interès turístic, espais naturals, establiments….) que estan certificats amb el distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) i comentar diàriament a les xarxes socials les seves experiències. Les impressions que s’enduran les visitants de la nostra comarca es pot seguir al web: http://www.turistesdequalitat.com/ 

Aquesta parella arribarà al Maresme el dijous 3 de novembre i al llarg del dia visitarà establiments i espais de Sant Andreu de LLavaneres, Arenys de Munt, Calella i Santa Susanna. El divendres començaran el seu recorregut a Santa Susanna  i després es traslladaran a Malgrat de Mar i Pineda de Mar. El dissabte tancaran la seva estada a la destinació Costa de Barcelona-Maresme visitant Mataró.

El divendres, a les 10.00h, el president del Consorci de Turisme, Jaume Borrell, donarà la benvinguda a les turistes i les acompanyarà en la seva visita al museu de la pagesia (Santa Susanna) que s’inaugurarà aquest mes de novembre.

Aquesta original promoció dels establiments i serveis que compten amb l’acreditació SICTED és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que és qui ha impulsat a la província la implantació d’aquest segell de qualitat que cerca la millora de les detinacions turístiques. A nivell estatal el promou Turespaña i la Federación Española de Municipios y Províncias (FEMP). El Consorci de Promoció Turística és qui el supervisa al Maresme.