Neix l’Associació d’Amics del Centre d’Atenció d’Animals de Companyia del Maresme (ACAAD Maresme)

Si voleu veure els animals acollits al CAAD Maresme que esperen ser adoptats,
cliqueu aquí
  


Un grup de voluntaris i voluntàries han constituit l’Asociació d’Amics del Centre d’Animals de Companyia del Maresme (ACAAD Maresme) amb l’objectiu d’ajudar a trobar una llar als animals que han estat abandonats pels seus propietaris i estan acollits en aquest Centre ubicat a Argentona.


L’ACAAD Maresme és una associació sense ànim de lucre que té com a principal finalitat vetllar pel benestar dels animals allotjats al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme i, a la vegada, conscienciar a la població sobre la tinença responsable d’animals de companyia. El CAAD Maresme, gestionat pel Consell Comarcal del Maresme, es va inaugurar fa tres anys i per les seves instal·lacions (ubicades a Can Carmany, darrera el cementiri d’Argentona) ja han passat més de 2.500 animals que han estat abandonats en algun dels 17 municipis de la comarca que hi van delegar el servei: Alella, Argentona, Calella, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Tiana i Tordera. Un 66% d’aquests animals han estat adoptats o han pogut ser recuperats pels seus propietaris, però encara hi ha un volum important, principalment de gossos, que no han aconseguit trobar una família. Per donar suport a les tasques que realitza el CAAD Maresme s’ha creat l’Associació d’Amics que ha estat impulsada pel col·lectiu de voluntaris que ajuden en les tasques diàries del CAAD. L’Associació té els següents objectius fundacionals: Realitzar activitats diverses per promoure les adopcions del CAAD Maresme a nivell nacional i internacional.
-Conscienciar a la població sobre la tinença responsable d’animals domèstics.
-Millorar el benestar dels animals acollits al CAAD Maresme Per intentar assolir aquests objectius, l’Associació realitzarà diferents activitats: Publicitat a diferents mitjans per donar a conèixer els animals acollits al CAAD Maresme i que puguin ser adoptats o recuperats, en el cas que s’hagin extraviat.
-Xerrades informatives a diversos col·lectius per tal de fer conscienciació sobre la tinença responsable d’animals de companyia.
-Passejades canines i fires
-Cursets d’educació canina
-Adopcions internacionals, sobretot a Alemanya
-Acollides
-Apadrinaments
-Mainaderes
-Activitats que permetin obtenir mitjans econòmics, materials i humans per aconseguir els fins de l’Associació
-Col·laboracions amb altres entitats protectores. Les dades per contactat amb l’ACAAD Maresme són les següents: Telèfon: 697 75 84 76  
acaad.maresme@yahoo.es
Vídeo promocional creat per ACAAD Maresme: {vy}vídeo{|}G0y_1P8UkEQ&eurl{vy}