Platges? les del Maresme

Una Guia recull les característiques de les 55 platges de la comarca i dels serveis que ofereixen al visitant

 

Al llarg del litoral maresmenc, de Montgat a Malgrat, conviuen petites cales de sorra rocosa amb extenses platges de sorra daurada. Totes elles, amb les seves característiques especificades, han estat recollides en una Guia editada pel Consorci de Turisme. L’objectiu és orientar al visitant, i al resident, perquè pugui gaudir del litoral maresmenc.

El sol i la platja continuen sent el principal reclam turístic del Maresme. Almenys, això és el que apunten les informacions facilitades pels visitants sobre les seves motivacions a l’hora de triar la nostra destinació per passar els dies de lleure. Les dades de 2016 apuntaven que el 61,1% havien escollit el Maresme pel sol i la platja. 

Conscients d’aquest important pol d’atracció, pels turistes i pels residents, els municipis costaners milloren cada any  les seves platges per fer més còmoda i més agradable la visita al seu front litoral.  Tota la informació actualitzada ha estat recollida pel Consorci de Promoció Turística en un fullet informatiu que ens permet conèixer a fons les característiques de les platges de la comarca.

El fullet fa un recorregut per les platges i cales de la comarca tot especificant les seves dimensions, les característiques de la sorra,  l’existència o no d’aparcament, les formes d’accedir-hi en transport públic i els serveis dels quals disposa: si és accessible per a persones amb minusvalies físiques, si compta amb guinguetes, si disposa de servei de guarderia o si té espais de lleure amb instal·lacions infantils…etc.

Us podeu descarregar la Guia de platges del Maresme clicant sobre la imatge: