Premi per a les millors imatges digitals del Maresme

Comença el III Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances a la Costa de Barcelona-Maresme”

  


La càmera digital és un dels primers elements que col·loquem a l’equipatge quan marxem de vacances o planifiquem un dia de lleure disposats a fer nous descobriments i a viure noves emocions. Aquest estiu, fotografiar la destinació turística Costa de Barcelona-Maresme pot tenir premi. Tot dependrà de la destresa del fotogràf o fotògrafa.


Per tercer any cosecutiu, el Consorci de Promoció Turística del Maresme organitza el Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances a la Costa de Barcelona-Maresme” amb l’objectiu de recollir instantànies del nostre territori des de diferents perspectives. L’únic límit és que les imatges mostrin el territori del Maresme i la seva oferta de lleure: cultura, gastronomia, sol i platja…etc. Les fotografies es poden fer arribar al Consorci de Promoció Turística fins l’1 d’octubre a través del formulari que es troba a la pàgina web:
www.costadebarcelonamaresme.cat
. D’entre totes les fotografies, el jurat en triarà 7 valorant la seva qualitat artística, el missatge promocional de la destinació turística Costa de Barcelona-Maresme que transmeti i la composició de la imatge. Les imatges seleccionades es posaran a votació popular perquè siguin els ciutadanans els que atorguin a les imatges el primer, el segon i el tercer premi i els 4 accèssits. Per ampliar aquesta informació, consulteu les Bases del III Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances a la Costa de Barcelona-Maresme”, clicant sobre el document:

 

Clic aquí per a pdf