Presentació de l’estudi d’impacte econòmic de l’activitat turística al Maresme

 

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística del Maresme, presentaran dijous els resultats de l’estudi sobre l’impacte econòmic del turisme al Maresme. L’acte, que es farà al Tecnocampus Mataró-Maresme, es complementarà amb el lliurament dels distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) als 9 establiments del Maresme que el 2011 van aconseguir per primera vegada aquest distintiu de qualitat.

Costa de Barcelona-Maresme és la destinació turística de la província de Barcelona que aplega més establiments amb el distintiu de qualitat SICTED. Els 9 que el van aconseguir el 2011 són: Bosc Vertical, Selva Tours, Casa Jeroni, Base nàutica de Santa Susanna, Base nàutica de Pineda de Mar, Oficina de turisme de Malgrat de Mar (Ca l’Arnau), Museu del Càntir d’Argentona, Museu de l’Estampació de Premià de Mar i Hotel Bernat II. Podeu veure el conjunt d’empreses distingides a la pàgina web del Consorci de Turisme.

D’altra banda, el programa de la presentació de l’estudi sobre l’impacte econòmic de l’activitat turística al Maresme és el següent:

17:00h.- Benvinguda a càrrec de Ramon Riera, diputat delegat de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona i de Jordi Ferrer, president el Consell de la Delegació del Maresme de la Cambra de Comerç de Barcelona.

17:10h.- Presentació dels resultats de l’estudi sobre l’impacte econòmic del turisme al Maresme a càrrec d’Àlvar Garola i Àngels García (Gabinet d’estudi econòmic SA)

18:10h.- Precs i preguntes.

Data: 2012-03-08

Lloc: Tecnocampus Mataró-Maresme (edifici universitat a l’aula màster)

Adreça: Av. Ernest Lluch, 32 de Mataró