Presentació del kids Challenge Serie 2012 que es durà a terme a 7 municipis maresmencs

 

El Kids Challenge, la competició infantil i juvenil que en els darrers 3 anys s’ha organitzat a Calella com a prolegomen a la celebració del Half Challenge (maig) i del Challenge de llarga distància (octubre), s’esten aquest 2012 per la comarca.  7 municipis del Maresme: Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Mataró i Premià de Mar programaran competicions per promoure entre el jovent els valors de l’esport i de la cultura de l’esforç.

Les competicions del kids Challenge Serie començaran el 22 s’abril a Sant Vicenç de Montalt i finalitzaran el 14 d’octubre a Mataró. Els detalls d’aquest projecte, que compta amb el suport del Consell Comarcal del Maresme, s’explicaran en roda de premsa que se celebrarà el dimarts 17 d’abril a les 10:30h a la Sala de Plens del CCM.

Hi assistiran el president del CCM i alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez; l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini; l’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido; l’alcalde de Canet de Mar, Jesús Marin; l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanis Fors, l’alcalde de Mataró, Joan Mora, i la tinent d’alcalde de l’ajuntament de Premià de Mar, Marisa Ferreras.  

Per part del Club Triatló Costa de Barcelona-Maresme, que organitza les competicions, assistiran Agustí Pérez, cap de cursa Challenge, i Albert Guinart, responsable del kids Challenge Serie.

Data: 2012-04-17

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme