Presentació i balanç de la promoció a Alemanya del Maresme com a territori acollidor del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme

  


4.600 triatletes internacionals que han participat aquest cap de setmana en el Challenge Roth (Alemanya) han rebut una promoció molt directa del que és el Maresme i dels preparatius que s’estan fent per acollir, l’octubre de 2009, el I Challenge Costa de Barcelona-Maresme.


Una delegació del Maresme, encapçalada pel president del Consell Comarcal, Josep Jo, pel president del Consorci de Promoció Turística, Josep M. Juhé i pels alcaldes i consellers comarcals Joan Baliarda (Premià de Dalt) i Andreu Francisco (Alella) van convidar els assistents a conèixer el Maresme amb el nou eslògan preparat per a l’ocasió: It’s amazing (et sorprendrà!). Dimecres, 16 de juliol, a les 12.30h es presentarà als mitjans de comunicació el material que s’ha editat per aquesta promoció de turisme esportiu i es farà una valoració de la campanya que s’ha dut a terme a Roth (Alemanya). La presentació anirà a càrrec de Josep Jo, president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Maria Juhé (n}, alcalde de Calella i president del Consorci de Promoció Turística, i Roberto Mondéjar{n}, gerent de l’empresa Evolution.

Data: 2008-07-16

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme