Programa Singulars “Programa el teu FUTUR”

Nom de l’entitat PIMEC Sector/especialitat professional Informàtica i Noves Tecnologies Municipi on es realitza el curs/acció Barcelona Adreça Carrer Viladomat, 174 08015 Barcelona Data d’inici A concretar amb l’entitat Data de finalització A concretar amb l’entitat Horari (dies de la setmana i hores/dia) A determinar Total d’hores 490 hores de formació en JAVA Requisits d’accés – Ser beneficiari de la Garantia Juvenil Certificat que assoleix l’assistent un cop finalitzada l’acció Certificat d’aprofitament Com s’ha de fer la inscripció? Posar-se en contacte amb Loic Pascual a lpascual@pimec.org Més documentació

Cada any, la demanda de professionals experts en el sector de la Informàtica i les Noves Tecnologies augmenta considerablement. Concretament, a Catalunya s´ha detectat una necessitat creixent en el sector TIC, vinculada a la reduïda disponibilitat de professionals especialitzats dins del sector.

PIMEC, des del projecte singular “Programa el teu Futur”, vol ajudar a convertir el sector TIC en la professió de futur de qualsevol jove que estigui apassionat per les Noves Tecnologies i la Programació, oferint una formació de qualitat en programació JAVA que encaixa amb els perfils professionals més demandats.

El proper 15/01 de 16.00 a 19.00h, PIMEC organitza la jornada “Treballa al sector TIC” en la qual els joves podran obtenir més informació del projecte singular “Programa el teu FUTUR” i establir un espai de trobada entre joves interessats/ades i empreses del sector tecnològic.


PROGRAMA

16.00 h Presentació “Programa el teu FUTUR”

Sra. Victòria Moreno, coordinadora Programes d’Orientació a PIMEC.

Sr. Teo Méndez, col·laborador del Programa Singulars a PIMEC.

16.30 h Possibilitats del sector

Sr. Jaume Saltó, president de PIMEC Lleida i CEO a Salto Intelligent Tecnhology.

Sr. Xavier Valverde, CEO a MaiTai Group.

17.30 h Formació en programació JAVA i Web

Ponència a càrrec d’UBIQUM Code Academy i ACTIBYTI PROJECT BIT Computer Training.

17.50 h Experiències d’una empresa

Ponència empresa invitada

18.15 h Espai de trobada

Atenció individualitzada amb els tècnics d’ocupació

Resolució de dubtes

Espai reservat per poder parlar amb les empreses