Propera parada…. El Maresme

 

El Consorci de Turisme i Rodalies Catalunya posen el Maresme més a prop d’aquelles persones que cerquen un lloc a la vora de casa per passar un dia de lleure i conèixer nous indrets. Des d’aquest mes, a les estacions de rodalies de Renfe es comercialitza el tiquet turístic Maresme que ofereix l’oportunitat de viatjar a les 19 poblacions de la comarca connectades amb tren i obtenir descomptes especials en diferents establiments.

El tiquet turístic Maresme ha estat una iniciativa del Consorci de Turisme que vol potenciar la destinació Costa de Barcelona-Maresme com a destí de turisme de proximitat durant tot l’any i de Rodalies Catalunya. L’acord al qual han arribat les dues entitats permet als usuaris adquirir un bitllet especial que, a més del viatge d’anada i tornada en tren, els hi facilita l’accés a descomptes especials en rutes i en diferents establiments.

Per tal de conèixer els atractius de cadascuna de les poblacions maresmenques que es troben connectades amb tren, s’han editat uns fullets especials que proposen rutes i punts d’especial interès per al visitant. Aquests fullets s’han editat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès i es distribueixen en totes les estacions de la xarxa de rodalies.

Seguint la premissa que el Maresme pel seu clima, per les seves característiques i pel conjunt d’ofertes de lleure que programa és un territori per visitar durant tot l’any, el tiquet turístic Maresme estarà disponible durant tot l’any.

El tiquet turístic Maresme es pot adquirir a qualsevol estació de la xarxa de rodalies. El seu preu va vinculat a les zones de manera que la tarifa per zona d’un billet d’anada i tornada és el següent:

  • Zona 1: 2,90€
  • Zona 2: 3,40€
  • Zona 3: 5,00€
  • Zona 4: 6,30€
  • Zona 5: 7,70€
  • Zona 6: 9,80€

Podeu accedir a la vesió on-line del fullet especial “Costa de Barcelona-Maresme. Propera parada… el Maresme” (edició català / anglès) clicant sobre la imatge:

 

Per accedir a la vesió castellà / francès:

 

Flyer de promoció: