Quatre platges del Maresme reben el distintiu de qualitat turística SICTED

 

El president del Consorci de Turisme del Maresme, Jaume Borrell, assistirà demà a l’acte de lliurament del distintiu de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) a 26 platges de la marca turística Costa Barcelona, 4 d’elles del Maresme. L’acte, que estarà presidit pel vicepresident de la Dipuació de Barcelona, Alberto Fernández, i pel president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, es farà el dissabte 2 de juny a les 11:00h a la Platja de Llevant de Santa Susanna (davant de l’Hotel HTop Royal Sun).

Les 4 platges maresmenques que lluiran la bandera distintiva SICTED són: La platja de LLevant (Santa Susanna), la platja Garbí (Calella), la platja del Varador (Mataró) i la platja el Callao (Mataró).

El Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED) és un distintiu que s’atorga a les empreses o serveis turístics després de comprovar que segueixen i apliquen uns criteris de qualitat elevada en l’atenció als seus clients. El SICTED està coordinat a la província de Barcelona per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç.  El Consorci de Turisme del Maresme és l’ens gestor i coordinador a la comarca.

Data: 2012-06-02

Lloc: Platja de Llevant de Santa Susanna (davant Hotel HTop Royal Sun)