4 platges del Maresme lluiran aquest estiu la bandera blava SICTED

 

La bandera SICTED, que acredita un compromís amb la qualitat, lluirà a 4 platges del Maresme aquest estiu. Dos d’elles es troben al municipi de Mataró (El Varador i El Callao), una a Calella (Garbí) i una a Santa Susanna (Llevant). Aquest distintiu es concedeix a empreses, establiments o serveis vinculats al turisme i acredita el compliment de bones pràctiques per assegurar un bon servei al client.

En el cas de les platges, el SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació) avalua aspectes com el control de l´aigua, neteja de la sorra, seguretat, disposició de WC, informació sobre la platja…. A la província de Barcelona han superat els paràmetres de qualitat 26 platges. El passat dissabte es va lliurar a totes elles la bandera acredititva, en un acte oficial que es va fer a Santa Susanna i a la qual van assistir, entre d’altres, el vicepresident de la Dipuació de Barcelona, Alberto Fernández, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el president del Consorci de Turisme del Maresme, Jaume Borrell.

La destinació Costa de Barcelona-Maresme és capdavantera en establiments, serveis i empreses que anr rera any renoven el seu compromís amb la qualitat. El SICTED està coordinat a la província de Barcelona per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç; Al Maresme, l’ens gestor i coordinador és  el Consorci de Turisme del Maresme.