Sant Jordi al CAAD Maresme

 

L’Associació de Voluntaris del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (Volcaad) porta l’esperit de Sant Jordi a les instal·lacions de Can Carmany (Argentona) i convida les famílies a viure diumenge, 24 de maig, un matí de “contes al bosc”. Es tracta de la primera acció d’un nou projecte que l’entitat posa en marxa per educar i conscienciar sobre la tinença responsable d’animals de companyia.

Volcaad vol treballar activament amb les entitats i centres educatius del Maresme per conscienciar la societat que un animal no és una joguina, que la decissió de tenir una mascota comporta una reflexió prèvia a nivell familiar i que, una vegada hem portat l’animal a casa, passa a formar part de la nostra família.

Aprofitant la Diada de Sant Jordi, l’associació ha organitzat l´activitat “Contes al Bosc”. L´objectiu és donar a conèixer el centre CAAD Maresme i passar un matí familiar incidint en l´educació i la sensibilització envers els animals mitjançant els contes. Seguint un recorregut fàcil, i apte per tothom, els assistents s’endinsaran pel bosc que envolta el Centre, creant un entorn màgic i fantàstic on petits i grans podran gaudir de la narració de diferents contes.

L´ activitat s`iniciarà en el Centre d`Atenció d´ Animals Domèstics del Maresme ubicat a Can Carmany (darrera del cementiri nou d’Argentona) , a les 11:30 del matí de diumenge i tindrà una durada aproximada d´una hora.

L’entitat Volcaad està formada per un grup de voluntaris que, sense afany de lucre, fan tot el possible per ajudar a millorar la vida física i psíquica dels animals abandonats que han arribat al CAAD Maresme on esperen ser adoptats. El Centre d’Acollida d’Animals, gestionat pel Consell Comarcal, dóna servei a 15 municipis del Maresme