Selfee. Formació per a persones que busquen feina

Nom de l’entitat La Xixa Teatre Sector/especialitat professional Recerca de feina Municipi on es realitza el curs/acció Barcelona Nom del centre on s’imparteix LaFede Adreça Carrer de les Tàpies, 1 Data d’inici 22-10-2018 Data de finalització 31-10-2018 Horari (dies de la setmana i hores/dia) De 10:00h a 14:00h Total d’hores 32 Requisits d’accés Ser una persona que està aturada i cerca feina Certificat que assoleix l’assistent un cop finalitzada l’acció Certificat d'assistència i superació de la formació Termini d’inscripció 17 d'octubre de 2018 Com s’ha de fer la inscripció? Enviar un correu electrònic a projectes@laxixateatre.org o bé trucar per telèfon al 640141008 Més documentació

 
Cerques feina? Apunta’t al Selfee.

A través de l’ús de noves eines digitals, emocionals i expressives, millora la recerca de feina. A més, beneficia’t de tutories individuals i seguiment personalitzat del procés de buscar feina per a perfeccionar l’afrontament de processos de selecció.

Es donaran beques de transport a aquelles persones que ho sol·licitin expressament. També se servirà un refrigeri durant les sessions.