Borses comarcals de personal

Les borses comarcals de personal són un servei que ha posat en marxa el Consell Comarcal del Maresme per facilitar als ajuntaments la contractació urgent de personal d’una manera ràpida i eficaç.

Com accedir a les borses

Els ajuntaments que necessitin contractar personal d’alguna d’aquestes categories poden fer ús de les Borses Comarcals, prèvia adhesió a aquest conveni

Pel que fa a les persones que vulguin formar part de les Borses comarcals, s’han d’inscriure en els processos de selecció que el Consell Comarcal del Maresme obre en el moment que s’activa una nova Borsa. Les bases es publiquen al Tauler Virtual d’Anuncis

Borses actives per als ajuntaments

  • 1 Borsa comarcal de Treballadors/es Socials per ocupar llocs de treball de caràcter conjuntural, no estructural al Consell Comarcal del Maresme i als Ajuntaments de la comarca adherits en conveni.
  • 1 Borsa comarcal d’Educadors/es Socials per ocupar llocs de treball de caràcter conjuntural, no estructural al Consell Comarcal del Maresme i als Ajuntaments de la comarca adherits en conveni.
  • 2 Borses comarcals d’Administratius (C1) per ocupar llocs de treball de caràcter conjuntural, no estructural al Consell Comarcal del Maresme i als Ajuntaments de la comarca adherits en conveni.
  • 1 Borsa comarcal de conserges/subalterns amb tasques de manteniment en edificis públics, per ocupar llocs de treball de caràcter conjuntural, no estructural al Consell Comarcal del Maresme i als Ajuntaments de la comarca adherits en conveni.
  • 1 Borsa comarcal de Tècnics Mitjos de Gestió Pública (A2)  per ocupar llocs de treball de caràcter conjuntural, no estructural al Consell Comarcal del Maresme i als Ajuntaments de la comarca adherits en conveni. I 8 borses d’especialització: Emprenedoria i Ocupació; Medi Ambient; Cultura; Serveis Econòmics; Serveis Tècnics; Serveis Jurídics; Turisme i RRHH.
  • 1 Borsa comarcal de Tècnics Superiors (A1) per  per ocupar llocs de treball de caràcter temporal al Consell Comarcal del Maresme i als Ajuntaments de la comarca adherits en conveni.
  • 1 Borsa comarcal d’Auxiliar Administratius (C2) per ocupar llocs de treball de caràcter temporal al Consell Comarcal del Maresme i als Ajuntaments de la comarca adherits en conveni.  

Actualitat