Signatura del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal i CCOO pel desenvolupament de la Xarxa Transició Escola-Treball del Maresme

Dimarts, 2 de juny a les 13.30h al Consell Comarcal del Maresme

  


El Consell Comarcal del Mareresme i CCOO treballaran conjuntament en el desenvolupament d’accions encaminades a millorar el procés de transició entre la formació i la inserció laboral dels i les joves de la comarca del Maresme. Aquest programa, que inclou diferents accions, va adreçat, preferentment, al col·lectiu d’entre 16 i 25 anys.


Concretament, Comissions Obreres desenvoluparà l’acció 4 orientada a millorar el procés d’inserció laboral dels joves facilitant-los suport específic i especialitzat perquè puguin definir el seu itinerari formatiu i professional d’acord amb les pròpies capacitats i preferències, però també vinculades a la situació i a les necessitats del mercat de treball. El conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme, Bernat Costas i el secretari general de la Unió Intercomarcal CCOO Vallès Oriental-Maresme, Ovidi Huertas signaran el conveni de col·laboració per tirar endavant aquest projecte.

Data: 2009-05-02

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme