Tallers de Mobilitat Internacional – “Intercanvis Juvenils Create’n’Share”

 

De l’11 al 21 d’Abril el Maresme acollirà el primer intercanvi juvenil internacional pel programa de mobilitat i joventut Europea Joventut en Acció (Actual Erasmus+). Un total de 25 joves del Maresme, Sinzing (Alemanya),  Scunthorphe (Anglaterra)  i Pàdua (Itàlia) conviuran durant 10 dies a Malgrat de Mar. 

Volem crear vincles i treballar futurs projectes amb entitats i joves d’altres països, oferint-vos, als joves i entitats juvenils del Maresme, l’oportunitat de participar-hi i a aportar les vostres idees. Volem que pugueu conèixer de primera mà què fem i què és un intercanvi juvenil, que conegueu joves d’altres països i aprovar-vos la seva realitat.

Per això farem dos tallers:

Taller sorpresa – Divendres 18 d’abril a les 17h. Can Jorba, Santa Eulàlia 140, Vilassar de Mar.

25 joves del maresme, itàlia, alemanya i anglaterra realitzaran un taller que ells mateixos crearan durant l’intercanvi juvenil al Maresme. Després et convidem a berenar i practicar idiomes amb els joves! La temàtica serà sorpresa fins el dia 16, quan els joves ja hauran fet la programació. Al Facebook del Servei de Mobilitat Internacional anirem publicant notícies i informació. 


Intercanvis Juvenils – Dissabte 19 d’abril a les 17h
. Centre Cívic de Malgrat de Mar, Carrer del Segre 1.

Vols saber què és un intercanvi juvenil i com pots participar-hi? T’ho explicarem a aquest taller! A més, entre tots i totes, crearem nous intercanvis juvenils, al Maresme o altres països!! Per tancar aquesta jornada hi haurà sopar o pica-pica conjunt, on els participants del taller i de l’intercanvi puguin reforçar els vincles creats.

Inscripcions: http://goo.gl/XmpPFX

Data: 2014-04-18

Ho organitza: Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme.