Xerrada sobre els diferents projectes de voluntariat internacional

 

Les quatre entitats catalanes que organitzen projectes de voluntariat internacional seran presents demà a l’acte organitzat pel Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme. L’objectiu és que els i les joves maresmenques que s’estan plantejant viure un estiu diferent tinguin tota la informació al seu abast sobre els varis tipus de voluntariat internacional que existeixen.

En el decurs de l’acte s’informarà de totes les alternatives: brigades internacionals, camps de treball, estades solidàries i camps de solidaritat. També es facilitarà informació pràctica, com ara dates d’inscripció, preus, allotjaments, destinacions, modalitats d’activitat, aprenentatges durant l’estada en el voluntariat, etc.

Per tal que els i les joves disposin de tota la informació abans de fer la tria, hi seran presents les 4 grans entitats que organitzen estades de voluntariat a l’estranger:

  • COCAT (Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya)
  • Servei Civil Internacional (treballa activament per promoure una cultura de pau, la justícia global i l’apoderament de la societat civil, mitjançant el voluntariat internacional, la participació local i l’educació per la pau amb un impacte local i global)
  • Associació Catalana per la Pau (entitat compromesa en la lluita per la pau i el desarmament i en la transformació de les relacions entre el Nord i el Sud del planeta. Impulsa les brigades per la pau)
  • SETEM Catalunya (organització no governamental de solidaritat internacional, independent i participativa que, juntament amb organitzacions del Sud, sensibilitza la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud, denuncia les causes i promou transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari).

La inscripció s’ha de fet emplenant AQUEST FORMULARI

Data: 2017-02-22

Lloc: Cafè de Mar

Adreça: Carrer Santa Rita, 1 de Mataró

Ho organitza: Servei de Mobilitat Internacional Jove