15 agències de viatges visiten el Maresme per promocionar turísticament el nostre territori entre els seus clients

 

El Maresme és un territori amb un important patrimoni, una excel·lent ubicació geogràfica i un atemperat microclima que el situa com a òptima destinació de vacances i de lleure durant els 365 dies de l’any. Aquest és el principal missatge que el Consorci de turisme vol llançar als representants de 15 agències de viatge que divendres visitaran la nostra comarca per conèixer més d’aprop la destinació Costa de Barcelona-Maresme.

A més de comptar amb una important oferta de places de pernoctació (principalment hotels i càmpings), el Maresme també és un territori ric i atractiu en oferta de lleure: cultura, comerç, natura, esports i, per suposat, gastronomia.

El Consorci de turisme i la Diputació de Barcelona han convidat representants de 15 agències de viatge pertanyents a l’Associació Catalana d’Agències de Viatge a conèixer diversos indrets de la comarca i fer un tast de l’oferta complementària de lleure que s’ofereix als visitants. Els plats forts seran el modernisme, aprofitant que a Canet de Mar se celebra la Fira Modernista, i la gastronomia.

Les agències que participaran en aquest viatge de familiarització amb el territori treballen habitualment amb països emissors de turistes (principalment europeus) i també amb visitants que procedeixen de diferents punts de la geografia espanyola.

La ruta establerta per al divendres 16 de setembre és la següent:

  • 9:30 h.- Visita at CAT Teià i a la cel.la vinària
  • 10:30 h.- Taller de tast al celler Alella Vinícola
  • 12:00 h.- Visita a Mataró: Casa Coll i Regàs, mercat Rengle, botiga La Confiança, ajuntament, Nau Gaudí…
  • 14:30h.- Dinar al càmping Bon Repòs de Santa Susanna per tal de donar a conèixer l´important oferta d´allotjament de càmping que hi ha al Maresme. Al dinar se´ls presentaran els productes de la terra del Maresme regats amb vi de la DO Alella
  • 16:30h.- Visita a Canet de Mar: fira Modernista i Casa Museu Domènech i Muntaner (recentment millorada), Ateneu…
  • 18:00h.- Sortida cap a Barcelona