170 establiments turístics del Maresme reben a diari la previsió del temps que elabora el Servei de meteorologia del Consell Comarcal

 


Hotels, càmpings, oficines d’informació, ports esportius i clubs nàutics del Maresme, en total 170 establiments turístics i instal.lacions on es desenvolupen activitats lúdiques condicionades per la climatologia, reben a diari les previsions que realitza el Servei de Meteorologia del Consell Comarcal del Maresme. Es tracta d’una informació personalitzada per als mesos de major afluència turística que té com a finalitat que els visitants del Maresme puguin programar-se el seu lleure sabent el temps que farà al municipi on s’allotgen i als entorns.


El Servei de Meteorologia del Consell Comarcal del Maresme fa arribar les previsions per correu electrònic als establiments que ho han sol·licitat. La informació és diària i es refereix tant al Maresme com a la resta de Catalunya. Per tal que pugui ser penjada al taulell d’anuncis dels establiments i comprensible per a tothom, la lectura de la simbologia és en cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany. Aquest servei d’informació meteorològica per a establiments turístics es perllongarà fins el 31 d’octubre.