26 animals del CAAD Maresme troben una llar gràcies al saló Animaladda

  


El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD) ha tornat a ser present aquest any al Saló per al Benestar i la Defensa de l’Animal Abandonat (Animaladda) que s’ha celebrat a Barcelona durant el cap de setmana. Gràcies a la promoció feta, 26 animals acollits al CAAD d’Argentona han estat adoptats.


El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme porta tres anys i mig acollint gossos i gats abandonats pels seus propietaris en 17 municipis del Maresme i promovent
la seva adopció
per famílies responsables. En aquest període de temps, el CAAD ha aconseguit trobar una llar a un miler de gossos i gats, però les instal·lacions d’Argentona continuen estant al límit. Per sensibilitzar a la població i per promoure l’adopció com a millor opció per a les persones que volen una mascota, el CAAD Maresme ha participat al Saló Animaladda que aquest any ha rebut uns 10.000 visitants. Gràcies a això, 26 animals (15 gossos i 11 gats) han aconseguit una llar. El Centre d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme agraeeix el suport rebut per part dels visitants i l’esforç dels voluntaris i voluntàries que estan treballant pel benestar dels animals que han patit un abandonament.