EL TEMPS: Augment dels núvols.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 29-11-2010.

La nuvolositat anirà en augment a tota la comarca i estarà formada per núvols prims durant el matí i més compactes durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Est. La mar estarà dominada pel marejol augmentant amaror durant la tarda. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 10 als 13 graus mentre que les mínimes també baixaran però d’una forma més clara i aniran dels 0 als 7 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 30-11-2010.
La nuvolositat serà abundant a tota la comarca i durant tot el dia tot i les clarianes que aniran apareixent a últimes hores. S’esperen precipitacions en forma de pluges i ruixats, localment d’intensitat moderada i que seran més extensos entre els migdia i la tarda. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Est durant el matí i variables de cara a la tarda. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 10 als 13 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 5 als 9 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 01-12-2010.{n}
Tot i que aparimeres hores podrem tenir alguns núvols en general domiarà el sol a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component Sud-oest al Maresme Nord i de l’Oest al sud de la comarca. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures pujaran, amb màximes entre els 11 i els 14 graus i mínimes que aniran dels 6 als 10 graus.