Inici Documents Informació meteorològica

EL TEMPS                                                              HIVERN

Informació patrocinada per:
 

PREDICCIÓ PER AVUI 13-03-2018: domini del sol


Ambient assolellat a tota la comarca tot i que durant la tarda apareixeran intervals de núvols prims. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos al matí, força 1 a 3, i lleugerament moderats, força 2 a 4, de component sud-oest durant la tarda. Mar en estat de marejol al matí i en estat de maror durant la tarda. Les temperatures baixaran lleugerament, amb amb mínimes que aniran dels 3 als 5 graus a l’interior del Maresme i entre els 6 i els 8 graus a la costa de la comarca. Les màximes oscil·laran entre els 14 i els 17 graus.{X}


 

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 14-03-2018: pluja al final del dia

Durant el matí es mantindrà l’ambient assolellat. De cara a la tarda la nuvolositat anirà en augment i taparà el cel. Al final del dia s’esperen precipitacions en forma de pluges. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component sud. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa del Maresme. Les temperatures es mantindran sense canvis importants, amb mínimes que aniran dels 3 als 5 graus a l’interior del Maresme i entre 6 i 8 graus a la costa de la comarca. Les màximes aniran dels 14 als 17 graus.

 

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 15-03-2018: vent de ponent

Tot i que a primeres hores del matí quedaran alguns núvols el sol s’acabarà imposant i dominarà durant tota la jornada. De matinada s’esperen precipitacions febles i  minses però durant la resta del dia no se n’esperen. Els vents seran moderats, força 3 a 5 de component oest. Mar en estat de maror amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels 5 als 9 graus i màximes que aniran dels 15 i els 18 graus.

 

EL TEMPS                                                             HIVERN


Informació patrocinada per:
 

PREDICCIÓ PER AVUI DIA 15-02-2015: ambient assolellat 


A primeres hores del matí hi haurà intervals de núvols prims però ràpidament marxaran i el sol s’imposarà i dominarà durant la resta de la jornada. No s’esperen precipitacions. Vents lleugerament moderats, força 2 a 4, de component Oest. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons al matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran una mica més, amb màximes que aniran dels 16 als 17 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 5 i els 10 graus. {X}

 

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 16-02-2015:  Variable


La nuvolositat serà variable al matí però ràpidament la nuvolositat augmentarà i taparà el cel de cara a la tarda. No s’esperen precipitacions. Vents febles, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons al matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 14 als 15 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 5 i els 10 graus.

 

PREDICCIÓ PER DEMÀ PASSAT DIA 17-02-2015: Algunes gotes

La nuvolositat serà abundant a tota la comarca durant el matí obrint-se clarianes de cara a la tarda. Fins el migdia s’esperen precipitacions en forma de pluges que en general seran poc abundants. Vents febles, força 2 a 3, de component Nord-est. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 13 als 14 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 5 i els 10 graus.

 

EL TEMPS:Temps primaveral.

PREDICCIÓ PER AL DIA 10-11-2011.

Temps estable i assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant les hores centrals del dia. Mar en estat de marejol amb mar de fons durant el matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 19 als 22 graus mentre que les mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 10 als 14 graus.

 

PREDICCIÓ PER AL DIA 11-11-2011.

Es mantindrà el temps estable i assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant les hores centrals del dia. Mar en estat de marejol amb mar de fons durant el matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 19 als 22 graus mentre que les mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 10 als 14 graus.

 

PREDICCIÓ PER AL DIA 12-11-2011

En general dominarà el sol però hi haurà intervals de núvols que augmentaran durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant les hores centrals del dia. Mar en estat de marejol amb mar de fons durant el matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 19 als 22 graus mentre que les mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 10 als 14 graus.


 

EL TEMPS: alguns núvols.

 

PREDICCIÓ PER AL DIA 10-12-2010.

En general dominarà el sol a  tota la comarca però amb núvols baixos a prop de la Serralada Litoral. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable. Mar arrissada amb àrees de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran lleugerament, amb màximes que aniran dels 12 als 15 graus mentre que les mínimes, que es registraran al finald el dia, oscil·laran entre els 7 i els 11 graus.


 


PREDICCIÓ PER AL DIA 11-12-2010.

Temps estable i completament assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant el migdia. Mar arrissada amb àrees de marejol de cara a la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 13 als 16 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 7 als 11 graus.

 


PREDICCIÓ PER AL DIA 12-12-2010.

Temps estable i  assolellat a tota la comarca amb núvols prims que augmentaran durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant el migdia. Mar arrissada amb àrees de marejol de cara a la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran lleugerament i aniran dels 14 als 17 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 7 als 11 graus.

 

EL TEMPS: Alguns núvols sense precipitacions.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 09-12-2010.

Una jornada més es mantindrà l’ambient assolellat a tota la comarca amb intervals de núvols alts imitgencs poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i anrian dels 14 als 17 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 9 i els 13 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 10-12-2010.
En general continuarem amb domini del sola tota la comarca però amb núvols baixos a prop de la Serralada Litoral. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran lleugerament, amb màximes que aniran dels 12 als 15 graus mentre que les mínimes, que es registraran al finald el dia, oscil·laran entre els 7 i els 11 graus.
  

{:}dp{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 11-12-2010.
Temps estable i completament assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant el migdia. Mar arrissada amb àrees de marejol de cara a la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 13 als 16 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 7 als 11 graus.
  

EL TEMPS: Ambient assolellat.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 04-12-2010.

Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca tot i que podran aparèixer teranyines de núvols prims durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 2, de component Sud a les hores centrals del dia. La mar estarà arrissada a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes començaran a pujar i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels -1 als 5 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 05-12-2010.
La nuvolositat serà variable formada per núvols alts i mitgencs que a estones taparan el cel. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud girant al Sud-oest de cara a la tarda. La mar estarà arrissada al matí i en estat de marejol durant la tarda. Les temperatures seran més altes, amb màximes que aniran dels 10 als 15 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 5 i els 9 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 06-12-2010.{n}
La nuvolositat serà variable formada per núvols alts i mitgencs que a estones taparan el cel. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de maror a partir del migdia. Les temperatures seran més altes, amb màximes que aniran dels 13 als 17 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 7 i els 11 graus.
  

EL TEMPS: Sol i temperatures fredes.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 03-12-2010.

Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca. Durant el migdia podran aparèixer alguns núvols baixos a la Serralada Litoral però seran poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis importants i aniran 9 als 12 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels -3 als 4 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 04-12-2010.
Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca tot i que podran aparèixer teranyines de núvols prims. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà arrissada durant el matí i en estat de marejol a partir del migdia. Les temperatures màximes començaran a pujar i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels -2 als 5 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 05-12-2010.{n}
La nuvolositat serà variable formada per núvols alts i mitgencs que a estones taparan el cel. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de maror. Les temperatures seran més altes, amb màximes que aniran dels 10 als 15 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 5 i els 9 graus.
  

EL TEMPS: Alguns ruixats.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{+}{v}Informació patrocinada per:{v}{+}
  


{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 02-12-2010.

A primeres hores del matí dominarà el sol però cap a mig matí començaran a aparèixer nuvolades que taparan el cel, al Maresme centre i nord, durant el migdia i fins a mitja tarda. Al sud de la comarca la nuvolositat serà variable. Entre el migdia i primeres hores de la tarda s’esperen precipitacions en forma de ruixats molt febles i aïllats al centre i nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable però amb predomini del Sud-est a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 9 i els 12 graus i mínimes que aniran dels 2 als 8 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 03-12-2010.
Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca. Durant el migdia podran aparèixer alguns núvols baixos a la Serralada Litoral però seran poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis importants i aniran 9 als 12 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels -2 als 5 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 04-12-2010.{n}
Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca tot i que podran aparèixer teranyines de núvols prims. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà arrissada durant el matí i en estat de marejol a partir del migdia. Les temperatures màximes començaran a pujar i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels -2 als 5 graus.
  

EL TEMPS: Dominarà el sol.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 01-12-2010.

Tot i que a parimeres hores podrem tenir alguns núvols en general domiarà el sol a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component Sud-oest al Maresme Nord i de l’Oest al sud de la comarca. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures pujaran, amb màximes entre els 11 i els 14 graus i mínimes que aniran dels 6 als 10 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 02-12-2010.
Ambient assolellat a tota la comarca durant el matí mentre que de cara a la tarda apareixeran algunes nuvolades. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable però amb predomini del Sud-est a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 9 i els 12 graus i mínimes que aniran dels 2 als 8 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 03-12-2010.{n}
Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca. Durant la tarda podran aparèixer alguns núvols baixos però seran poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable però amb predomini del Sud-est a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis importants i aniran 9 als 12 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels -2 als 5 graus.
  

EL TEMPS: Pluges generals.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 30-11-2010.

La nuvolositat serà abundant a tota la comarca i durant bona part del dia tot i les clarianes que apareixeran durant la tarda. S’esperen precipitacions en forma de pluges i ruixats, localment d’intensitat moderada i que seran més extensos durant el matí i al final del dia. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Est durant el matí i variables de cara a la tarda. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 10 als 13 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 5 als 9 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 01-12-2010.
Tot i que aparimeres hores podrem tenir alguns núvols en general domiarà el sol a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component Sud-oest al Maresme Nord i de l’Oest al sud de la comarca. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures pujaran, amb màximes entre els 11 i els 14 graus i mínimes que aniran dels 6 als 10 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 02-12-2010.{n}
Ambient assolellat a tota la comarca durant el matí mentre que de cara a la tarda apareixeran algunes nuvolades. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component variable però amb predomini del Sud-est a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 9 i els 12 graus i mínimes que aniran dels 2 als 8 graus.