EL TEMPS                                                              HIVERN

Informació patrocinada per:
 

PREDICCIÓ PER AVUI 13-03-2018: domini del sol


Ambient assolellat a tota la comarca tot i que durant la tarda apareixeran intervals de núvols prims. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos al matí, força 1 a 3, i lleugerament moderats, força 2 a 4, de component sud-oest durant la tarda. Mar en estat de marejol al matí i en estat de maror durant la tarda. Les temperatures baixaran lleugerament, amb amb mínimes que aniran dels 3 als 5 graus a l’interior del Maresme i entre els 6 i els 8 graus a la costa de la comarca. Les màximes oscil·laran entre els 14 i els 17 graus.{X}


 

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 14-03-2018: pluja al final del dia

Durant el matí es mantindrà l’ambient assolellat. De cara a la tarda la nuvolositat anirà en augment i taparà el cel. Al final del dia s’esperen precipitacions en forma de pluges. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component sud. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa del Maresme. Les temperatures es mantindran sense canvis importants, amb mínimes que aniran dels 3 als 5 graus a l’interior del Maresme i entre 6 i 8 graus a la costa de la comarca. Les màximes aniran dels 14 als 17 graus.

 

PREDICCIÓ PEL DEMÀ PASSAT DIA 15-03-2018: vent de ponent

Tot i que a primeres hores del matí quedaran alguns núvols el sol s’acabarà imposant i dominarà durant tota la jornada. De matinada s’esperen precipitacions febles i  minses però durant la resta del dia no se n’esperen. Els vents seran moderats, força 3 a 5 de component oest. Mar en estat de maror amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels 5 als 9 graus i màximes que aniran dels 15 i els 18 graus.