EL TEMPS: Alguns ruixats.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{+}{v}Informació patrocinada per:{v}{+}
  


{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 02-12-2010.

A primeres hores del matí dominarà el sol però cap a mig matí començaran a aparèixer nuvolades que taparan el cel, al Maresme centre i nord, durant el migdia i fins a mitja tarda. Al sud de la comarca la nuvolositat serà variable. Entre el migdia i primeres hores de la tarda s’esperen precipitacions en forma de ruixats molt febles i aïllats al centre i nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable però amb predomini del Sud-est a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 9 i els 12 graus i mínimes que aniran dels 2 als 8 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 03-12-2010.
Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca. Durant el migdia podran aparèixer alguns núvols baixos a la Serralada Litoral però seran poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis importants i aniran 9 als 12 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels -2 als 5 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 04-12-2010.{n}
Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca tot i que podran aparèixer teranyines de núvols prims. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà arrissada durant el matí i en estat de marejol a partir del migdia. Les temperatures màximes començaran a pujar i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels -2 als 5 graus.