EL TEMPS: Sol i temperatures fredes.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 03-12-2010.

Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca. Durant el migdia podran aparèixer alguns núvols baixos a la Serralada Litoral però seran poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis importants i aniran 9 als 12 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels -3 als 4 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 04-12-2010.
Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca tot i que podran aparèixer teranyines de núvols prims. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà arrissada durant el matí i en estat de marejol a partir del migdia. Les temperatures màximes començaran a pujar i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels -2 als 5 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 05-12-2010.{n}
La nuvolositat serà variable formada per núvols alts i mitgencs que a estones taparan el cel. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de maror. Les temperatures seran més altes, amb màximes que aniran dels 10 als 15 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 5 i els 9 graus.