EL TEMPS: Ambient assolellat.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 04-12-2010.

Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca tot i que podran aparèixer teranyines de núvols prims durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 2, de component Sud a les hores centrals del dia. La mar estarà arrissada a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes començaran a pujar i aniran dels 9 als 13 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels -1 als 5 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 05-12-2010.
La nuvolositat serà variable formada per núvols alts i mitgencs que a estones taparan el cel. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud girant al Sud-oest de cara a la tarda. La mar estarà arrissada al matí i en estat de marejol durant la tarda. Les temperatures seran més altes, amb màximes que aniran dels 10 als 15 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 5 i els 9 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 06-12-2010.{n}
La nuvolositat serà variable formada per núvols alts i mitgencs que a estones taparan el cel. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de maror a partir del migdia. Les temperatures seran més altes, amb màximes que aniran dels 13 als 17 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 7 i els 11 graus.