EL TEMPS: Dominarà el sol.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 01-12-2010.

Tot i que a parimeres hores podrem tenir alguns núvols en general domiarà el sol a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component Sud-oest al Maresme Nord i de l’Oest al sud de la comarca. La mar estarà dominada pel marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures pujaran, amb màximes entre els 11 i els 14 graus i mínimes que aniran dels 6 als 10 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 02-12-2010.
Ambient assolellat a tota la comarca durant el matí mentre que de cara a la tarda apareixeran algunes nuvolades. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable però amb predomini del Sud-est a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 9 i els 12 graus i mínimes que aniran dels 2 als 8 graus.
  

{:}dp{:}{n }PREDICCIÓ PER AL DIA 03-12-2010.{n}
Temps estable i dominat pel sol a tota la comarca. Durant la tarda podran aparèixer alguns núvols baixos però seran poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable però amb predomini del Sud-est a les hores centrals del dia. La mar estarà dominada pel marejol. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis importants i aniran 9 als 12 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels -2 als 5 graus.