EL TEMPS                                                             HIVERN


Informació patrocinada per:
 

PREDICCIÓ PER AVUI DIA 15-02-2015: ambient assolellat 


A primeres hores del matí hi haurà intervals de núvols prims però ràpidament marxaran i el sol s’imposarà i dominarà durant la resta de la jornada. No s’esperen precipitacions. Vents lleugerament moderats, força 2 a 4, de component Oest. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons al matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran una mica més, amb màximes que aniran dels 16 als 17 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 5 i els 10 graus. {X}

 

PREDICCIÓ PER DEMÀ DIA 16-02-2015:  Variable


La nuvolositat serà variable al matí però ràpidament la nuvolositat augmentarà i taparà el cel de cara a la tarda. No s’esperen precipitacions. Vents febles, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons al matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 14 als 15 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 5 i els 10 graus.

 

PREDICCIÓ PER DEMÀ PASSAT DIA 17-02-2015: Algunes gotes

La nuvolositat serà abundant a tota la comarca durant el matí obrint-se clarianes de cara a la tarda. Fins el migdia s’esperen precipitacions en forma de pluges que en general seran poc abundants. Vents febles, força 2 a 3, de component Nord-est. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 13 als 14 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 5 i els 10 graus.