EL TEMPS: alguns núvols.

 

PREDICCIÓ PER AL DIA 10-12-2010.

En general dominarà el sol a  tota la comarca però amb núvols baixos a prop de la Serralada Litoral. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable. Mar arrissada amb àrees de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran lleugerament, amb màximes que aniran dels 12 als 15 graus mentre que les mínimes, que es registraran al finald el dia, oscil·laran entre els 7 i els 11 graus.


 


PREDICCIÓ PER AL DIA 11-12-2010.

Temps estable i completament assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant el migdia. Mar arrissada amb àrees de marejol de cara a la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 13 als 16 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 7 als 11 graus.

 


PREDICCIÓ PER AL DIA 12-12-2010.

Temps estable i  assolellat a tota la comarca amb núvols prims que augmentaran durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant el migdia. Mar arrissada amb àrees de marejol de cara a la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran lleugerament i aniran dels 14 als 17 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 7 als 11 graus.