EL TEMPS: Alguns núvols sense precipitacions.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 09-12-2010.

Una jornada més es mantindrà l’ambient assolellat a tota la comarca amb intervals de núvols alts imitgencs poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i anrian dels 14 als 17 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 9 i els 13 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 10-12-2010.
En general continuarem amb domini del sola tota la comarca però amb núvols baixos a prop de la Serralada Litoral. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran lleugerament, amb màximes que aniran dels 12 als 15 graus mentre que les mínimes, que es registraran al finald el dia, oscil·laran entre els 7 i els 11 graus.
  

{:}dp{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 11-12-2010.
Temps estable i completament assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-oest durant el migdia. Mar arrissada amb àrees de marejol de cara a la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 13 als 16 graus mentre que les mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 7 als 11 graus.