EL TEMPS: Estable i assolellat.


Avui
/
Demà
/
Demà passat

{:}Avui{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 18-11-2010.

En general s’espera un dia completament estable i assolellat tot i que durant la tarda podran aparèixer alguns núvols baixos a la Serralada Litoral. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos força 2 a 3, de component Sud-oest. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran lleugerament, amb màximes que aniran dels 13 als 16 graus i mínimes que oscil·laran entre els 5 i els 9 graus.


  

{:}dema{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 19-11-2010.
Ambient assolellat a tota la comarca durant el matí però amb el pas de les hores la nuvolositat anirà en augment i al final de la tarda el cel estarà ennuvolat. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos força 2 a 3, de component Sud-oest. Mar arrissada augmentant a marejol a partir de mig matí a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis destacables i aniran dels 13 als 16 graus mentre que les mínimes baixaran lleugerament i aniran dels 3 i els 8 graus.
  

{:}dp{:}PREDICCIÓ PER AL DIA 20-11-2010.
Passarà una línia frontal que farà que la nuvolositat sigui abundant a tota la comarca i durant tota la jornada. Durant el matí s’esperen precipitacions en forma de pluges febles i poc abundants. Els vents seran fluixos força 2 a 3, de component molt variable. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran i aniran dels 11 als 13 graus mentre que les mínimes pujaran lleugerament i aniran dels 5 als 9 graus.