Abandonen 6 cadells en 3 indrets d’Argentona

 
 

Aquests són 4 dels 6 cadells que en els darrers dies han arribat al Centre d’Atenció d’Animals de Companyia del Maresme. Són 3 mascles i 3 femelles procedents de la mateixa camada. Han estat abandonats en 3 indrets diferents d’Argentona. Es demana col·laboració ciutadana per localitzar els seus propietaris tota vegada que la Llei prohibeix l’abandonament i també la cria d’animals si no es tracta d’un núcli zoològic. 

Els veterinaris del CAAD Maresme calculen que els cadells tenen aproximadament un mes. Han estat abandonats per parelles en jardins i patis de cases particulars d’Argentona.

La primera parella (mascle i femella) la van trobar uns veïns al núcli urbà d’Argentona. Els animals estaven dins una caixa de cartró. La segona va ser abandonada en el jardí d’una casa de la urbanització Can Raimí dins la bossa de compra d’un supermercat. Els altres 2 gossos també els van deixar dins una bossa en el pati d’una casa de Les Ginesteres.

El Consell Comarcal i el CAAD Maresme tornen a fer una crida a la tinença responsable d’animals i demanen col·laboració ciutadana per localitzar els propietaris d’aquests cadells.