AKI Cabrera col·labora amb el CAAD Maresme i organitza una desfilada canina per promoure l’adopció d’animals

 

AKI Cabrera de Mar s’ha implicat en el benestar animal i ha començat a col·laborar amb el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Maresme (CAAD) i amb l’associació de voluntaris del Centre, VOLCAAD. La col·laboració té dues línies d’actuació. D’una banda la renovació d’espais del CAAD per assegurar una millor estada dels animals en el Centre i, de l’altra, la promoció de l’adopció. Amb aquest segon objectiu, AKI Cabrera organitza una desfilada canina per al proper dissabte, 14 d’abril.

A l’acte que es farà en el recinte d’AKI Cabrera desfilaran 25 gossos que han arribat al CAAD Maresme després d’haver estat abandonats en algun dels municipis que tenen delegat en el Consell Comarcal la recollida i acollida d’animals. L’objectiu és promoure la seva adopció i fomentar aquesta pràctica entre les persones que volen tenir una mascota.

A banda de promoure l’adopció, tant AKÍ Cabrera com els seus treballadors i treballadores s’han implicat de forma altruïsta en la millora de les instal.lacions del CAAD Maresme. El passat 18 de març van col·locar una pèrgola al pati dels cadells, van muntar caixes per les gateres i van renovar les fustes més degradades dels boxes dels gossos.

El Centre d’Atenció d’Animals de Companyia del Maresme, que es va inaugurar fa 10 anys, dóna servei a 15 municipis: Argentona, Cabrera de Mar, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Tiana i Tordera. Actualment té en adopció prop de 200 animals, entre gossos i gats, que han estat abandonats pels seus propietaris. Cada mes arriben al Centre una mitjana de 72 gossos i gats.