Alella, Teià i El Masnou convoquen un concurs d'artesans per crear 'souvenirs' dels tres municipis

El termini per presentar els treballs finalitza el 5 de setembre

Sinopsi
Els ajuntaments d'Alella, Teià i El Masnou, conjuntament amb Artesania de Catalunya de la Generalitat, han convocat un concurs per a la creació de productes artesans que representin el patrimoni natural, cultural, patrimonial i històric de les tres poblacions.

Text
Els ajuntaments d'Alella, Teià i El Masnou, conjuntament amb Artesania de Catalunya de la Generalitat, han convocat un concurs per a la creació de productes artesans que representin el patrimoni natural, cultural, patrimonial i històric de les tres poblacions. El concurs està obert als artesans dels tres municipis i de la comarca del Maresme que disposin del carnet d'artesà, professional o cultural, o hagi presenta la sol·licitud de petició o renovació del carnet. Tenen temps fins al 5 de setembre per presentar els seus treballs que s'hauran d'inspirar en quinze icones -cinc de cada poble- escollits pels Ajuntaments com a signes representatius dels seus municipis. En el cas d'Alella, les icones triades són una copa de vi, la vinya, la masia de Can Lleonart, les escales de l'Esglèsia de Sant Feliu atribuïdes a Gaudí i el seu campanar.
Els productes han de ser objectes singulars amb qualitat i disseny, i la seva forma, material i concepte es de lliure elecció per part de l'artesà. Els projectes guanyadors del concurs seran produïts i comercialitzats com a records o souvenirs d'aquestes poblacions a través del futur Centre d'Acollida Turística (CAT) que es situarà al costat del celler romà Cella Vinaria de Teià o botigues dels municipis. Per facilitar la seva comercialització és recomanable que siguin representatius, fàcil de transportar, econòmics, utilitzables, estètics, singulars i intel·ligibles.
Podeu consultar les bases del concurs i les icones representatives clicant els documents adjunts.

Per a més informació consultar el web municipal d'Alella www.alella.cat