Ampliat fins el 15 de juny les inscripcions al programa Consolida’t

 

Si ets treballador/a autònom/a aquest programa que ofereix el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal, en col·laboració amb CTAC (Conferderació de Treballadors Autònoms de Catalunya) i la Fundació Universitària Martí l’Humà, pot ser del teu interès. Es un programa subvencionat al 100% pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat per ajudar els treballadors autònoms a consolidar i fer crèixer el seu negoci. Les preinscripcions són obertes fins el 15 de juny.

El programa consta de dues línies d’ajut:

A) Accions de formació estratègica en gestió empresarial i servei d’assessorament personalitzat a treballadors autònoms per afavorir la consolidació dels seus negocis. Aquestes accions estan adreçades a treballadors autònoms amb una antiguitat entre 1 i 5 anys.

FITXA DE PR’INSCRIPCIÓ CLIQUEU AQUÍ

Més informació:

 

Declaració de compliment dels requisits:

 


B) Accions d’assessorament i acompanyament a treballadors autònoms en els processos de negociació creditícia amb les entitats financeres. Aquests accions estan adreçades a treballadors autònoms amb una antiguitat mínima de 6 mesos.

FITXA DE PREINSCRIPCIÓ  CLIQUEU AQUÍ

Més informació:

 

Declaració de compliment dels requisits: 

 


LA DOCUMENTACIÓ S’HA DE FER ARRIBAR ABANS DEL 31 DE MAIG AL SERVEI D’EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME: emprenedoria@ccmaresme.cat