Arenys de Munt inaugurarà el mes de novembre el monument a la Puntaire

Aquest cap de setmana ha quedat instal·lat a la Plaça de Catalunya d’Arenys de Munt “El monument a la Puntaire”. Aquest monument obra de l’escultor japonès Etsuro Sotoo, té una alçada de 3,20 m i un pes net de 24 tones sobre una base de 12 metres quadrats. Ha estat construït íntegrament a la Xina, concretament a Fucheng, i ha viatjat durant dos mesos en un vaixell mercant desmuntat en 8 blocs que posteriorment s’han encaixat.


L’escultor Etsuro Sotoo va viatjar a Fucheng per acabar personalment aquest monument, tan reivindicat per les puntaires d’Arenys de Munt.

Justament, aquest dimarts 21 d’octubre a les 11h del matí a l’Ajuntament, l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt faran la donació dels diners que han recollit al llarg dels últims anys per poder tirar endavant aquest monument. A aquest acte hi assistiran la presidenta de l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt, Teresa Missé, i la presidenta de l’Associació de Puntaires Verge del Remei, M. Carme Carrasco, així com l’alcalde d’Arenys de Munt Andreu Majó i representants dels diferents grups polítics municipals.

El monument serà inaugurat, dins els actes de la Festa Major de Sant Martí, el proper dia 11 de novembre a la una del migdia.