Ban de l’alcalde d’Argentona sobre la Diada Nacional i el Futur de Catalunya

BAN


LA DIADA NACIONAL I EL FUTUR DE CATALUNYA

En els últims anys Catalunya ha avançat molt com a país i com a poble. I ho ha fet gràcies als esforços i al treball de tots nosaltres. Però, a La Diada Nacional de Catalunya de 2003, un cop més, els catalans i les catalanes d’avui volem manifestar el nostre dret i la nostra voluntat d´existir com a poble lliure i diferenciat en el marc europeu.


S´acosten moments molt importants pel futur del nostre país: sobretot les eleccions al Parlament de Catalunya i, també, les eleccions a les Corts espanyoles. D´aquestes eleccions en depèn tenir més capacitat i més autonomia fiscal, així com aconseguir més sobirania política i representació a l´àmbit internacional: en definitiva, tenir més i millors serveis, infrastructures i equipaments. Ens hi juguem el poder anar més lluny i que tots els catalans i totes les catalanes hi puguem sortir guanyant.

Com a Alcalde d’Argentona, convido a tots els ciutadans i les ciutadanes de la vila a fer del proper Onze de Setembre una Diada per la llibertat, la justícia i la solidaritat nacionals. Una Diada que ens faci reflexionar sobre qui ens pot ajudar més i millor a que Catalunya hi surti guanyant. Una Diada en la que la fermesa de les nostres conviccions vagi acompanyada de la honestedat, del civisme i de la capacitat per construir una Argentona i una Catalunya cada cop millors per a totes les persones.

Bona Diada a tothom!.Antoni Soy. Alcalde d’Argentona.
11 de Setembre de 2003.