Busquem padrins de vol que viatgin a Berlin, Köln/Bonn, Düsseldorf o Munich

 


El
Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD)
ha signat un conveni de col·laboració amb dues protectores d’animals d’Alemanya per buscar en aquest país famílies adoptants dels gossos i gats que han estat abandonats al Maresme i que estan acollits al CAAD.

Quan una d’aquestes protectores troba una família adoptant per un animal, ho comunica al CAAD i aquest s’encarrega de tramitar tota la documentació perquè l’animal pugui viatjar cap a la seva nova llar.

És aquí on demanem la col·laboració ciutadana. Necessitem PADRINS DE VOL, és a dir persones que viatgin a les ciutats de Berlín, Köln/Bonn, Düsseldorf o Munich.

Com funciona?
Les companyies aèries no transporten animals si no van com a equipatge associat a un bitllet de passatger. Si teniu previst viatjar a alguna d’aquestes ciutats, amb el vostre bitllet i sense cap cost afegit, podeu donar l’oportunitat a un animal abandonat de viatjar cap a la seva nova llar.

Si voleu col·laborar com a Padrins de vol, només cal que ens ho comuniqueu i nosaltres ens encarreguem de tot:

{.d}Contacteu amb:
– CAAD MARESME:  
atencioanimals@ccmaresme.cat o trucant al telèfon: 93 797 42 72 (català/castellà)

-0 amb Ulla Lauth:  
ullalauth@yahoo.es o trucant al telèfon 652 17 06 07 (castellà, alemany i anglès)


-Amb les dades del vostre vol, el CAAD Maresme fa una reserva de “transportín” i paga directament a la comanyia aèria el cost del servei.


-El dia del viatge, un treballador del CAAD Maresme quedarà amb vosaltres a l’aeroport aproximadament 2 hores abans de la sortida del vol. Se us acompanyarà a fer el “check-in” i es facturarà el “transportín” presentant tota la documentació internacional de l’animal. Nosaltres acompanyem l’animal fins que hagi passat tots els controls i se l’emportin a embarcar.


-A l’aeroport de destí, recolliu el “transportín” al taulell d’equipatges especials. A la sala d’arribades, us esperarà una persona de la protectora alemanya que recollirà l’animal i vosltres podeu continuar el vostre viatge amb normalitat.


-També podeu col·laborar retornant “transportíns” que s’hagin quedat a Alemanya de viatges anteriors{.d}

Ja veieu que és molt fàcil.

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us podrem explicar amb més detall el funcionament d’aquest servei.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!!!