Canet col.labora un any més amb la Caravana Solidària a l’Àfrica Occidental

Un any més, Canet col.labora amb la caravana solidària a l’Àfrica Occidental. Durant tot el més d’octubre, podeu fer arribar als punts de recollida habitual el material que, al novembre, sortirà en camions cap a l’Àfrica.


Victòria Ibars, coordinadora de la recollida de material a Canet, s’ha mostrat satisfeta del suport de les entitats, associacions, empreses i particulars del poble. A la trobada de mitjan setembre a Vil.la Flora, vàries entitats ja van mostrar-se disposades a col.laborar en la difusió de la campanya i en la recollida dels estris.

L’Ajuntament de Canet, a través de la Regidoria de Benestar Social i del Centre Cívic Vil.la Flora dóna, també aquest any, ple suport a la caravana solidària. A més a més de facilitar la recollida a diverses dependències municipals, l’Ajuntament col.labora amb l’exposició que es farà al novembre a la Sala Municipal, amb la cessió de l’Envelat per a deixar-hi el material i amb la festa que es farà el dia que tot el que s’hagi recollit a Canet surti cap a Barcelona.

Podeu fer les vostres aportacions fins al 31 d’octubre. La setmana del 3 al 8 de novembre es classificarà material i s’hi col.locaran etiquetes. Victoria Ibars demana també per aquesta tasca la col.laboració de la població. Tots els qui ho vulgueu podeu anar durant aquests dies a l’Envelat de Vil.la Flora. Recordeu que tot el material ha d’estar en bon estat.

Punts de recollida

Ajuntament de Canet
Vil.la Flora
Entitats i associacions de Canet
Escoles de Canet
IES Lluís Domènech i Montaner
Casa museu Domènech i Montaner
Església Parroquial
Farmàcies de Canet
Ràdio Canet

El material que podeu donar és:

Material de neteja personal: Pastilles de sabó, pasta i raspall de dents …
Accessoris de farmaciola: Aigua oxigenada, gasses, llet infantil …
Estris per cosir: Imperdibles, tisores, betes …
Estris arraconats: Ordinadors, bicicletes, eines agrícoles …