Cont@cTèxtil, trobada empresarial i networking del sector tèxtil

 

En el marc de l’Únics Fashion Market que se celebrarà a Vilassar de Dalt els dies 1, 2 i 3 de maig, tindrà lloc un networking del sector tèxtil que té com a objectiu generar sinèrgies entre els diferents eslabons de la cadena productiva tèxtil. La trobada del sector es farà el dissabte 2 de maig de 10.00 a 12:00h.

El Consell Comarcal del Maresme està duent a terme el projecte “Disseny i Moda, Un pas endavant” que vol dinamitzar i donar suport a l’emprenedoria creativa tèxtil, un sector que, segons indiquen les darreres dades està començant a remuntar al Maresme.

Amb el networking programat per al 2 de maig es posa a l’abast de dissenyadors, proveïdors, botiguers, industrials i tots aquells agents que participen en la cadena de valor del sector tèxtil un espai per  intercanviar, col•laborar i conèixer els recursos disponibles en un àmbit de proximitat. 

Aquest esdeveniment, que se celebrarà a l’hotel Sorli Emocions de Vilassar de Dalt, estarà envoltat d´un entorn favorable. A l´exterior del complex Sorli Emocions s´hi trobarà l´ ÚNICS FASHION MARKET, composat de carpes on dissenyadors de moda i complements que combreguen amb els criteris de producció local, moda ètica, sostenible i l´slow fashion mostraran les seves produccions i la seva creativitat.

El networking, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del grup de Superfices de Alimentación S.A, està obert a tots aquells dissenyadors i empreses del sector tèxtil, disseny i la moda del territori català que aposten per una producció local.

PROGRAMA

  • 1- Benvinguda
  • 2- Introducció “La importància de fer xarxa de proximitat”
  • 3- Networking: Cada participant tindrà agendat uns contactes en funció dels interessos detallats en el formulari d´inscripció per tal que sigui una trobada beneficiosa. Un cop fetes les entrevistes, es generarà un networking lliure on els inscrits sabran prèviament les empreses i dissenyadors que hi estaran presents.

Inscripcions al networking:
Les persones interessades han d’emplenar el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ 

Públic:
Qualsevol autònom o empresa que treballi o operi en el sector tèxtil i del disseny i la moda i vulgui contactar, col•laborar i fer negoci amb altres agents del sector o amb possibles nous clients.

Preu:

20 €

Modalitat:
Presencial

Data:
Dissabte 2 de maig de 2015.

Horari:
de 10h a 12h

Lloc jornada:
Hotel Sorli Emocions de Vilassar de Dalt
www.hotelsorliemocions.cat
C/ Lluis Jordà Cardona nº2
08339 Vilassar de Dalt
Barcelona, España

Data fi d’inscripció:
29-04-2015

Nombre de places:
Limitat

Requisits d’accés:
Per ordre d’inscripció fins a completar la totalitat de les places disponibles.

Com s’ha de fer la inscripció

Emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

Forma de pagament:
Un cop tramitada la inscripció, el CCM farà arribar al sol•licitant, via correu electrònic, la carta de pagament per a liquidar el Preu Públic. És condició imprescindible haver liquidat prèviament el Preu Públic per poder assistir al networking.

Per a més informació podeu contactar amb:
Natàlia Montoya – Responsable Servei d´Emprenedoria
Tel. 93 693 14 50
emprenedoria@ccmaresme.cat
www.ccmaresme.cat/emprenedoria

Data: 2015-05-02