Curs de formació bàsica en seguretat alimentària a Arenys de Mar

Data d’inici: 26 d’abril de 2017. Inscripcions obertes fins el 24 d’abril.

Objectius

El Consell Comarcal del Maresme, per encàrrec de l’Ajuntament d’Arenys de Mar durà a terme un curs sobre aquesta formació específica per a ciutadans i ciutadanes d’Arenys de Mar.

La sessió permetrà als assistents:

Conèixer i fomentar el compliment  de les normes d´higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d´aliments.
Prevenir les malalties de transmissió alimentària.
Implementar sistemes d´autocontrol basats en l´anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC).

Contingut

Segons s’estableix al capítol XII de l’annex II del Reglament (CE) 852/2004, les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d’higiene alimentària segons la seva activitat laboral. El titular haurà d’elaborar i aplicar un pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària.

Aquests cursos van adreçats a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…)

Referència Manip.Arenys Mar/abril’17 Públic Ciutadans d’Arenys de Mar que intervenen i/o participen en algun procés de la cadena alimentària Modalitat Presencial Dates: Dimecres 26 d’abril de 2017. Horari 9h a 14’30h Hores 5 Lloc Centre Cultural CALISAY – Riera Pare Fita, 31 – Població Arenys de Mar Dates d’inscripció 2017-03-13 Data fi d’inscripció 2017-04-24 Nombre de places 25 Requisits d’accés Si el nombre d´inscrits és superior al nombre de places ofertades el/la  tècnic/a del CCM realitzarà una selecció d´alumnes en base a l´ordre d´inscripció. Com s’ha de fer la inscripció

Podeu fer les inscripcions omplint el formulari següent:  http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=12485

 


 

Cost

10 euros per l’alumne. El 60% restant (15€) està finançat per l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Forma de pagament El Consell Comarcal farà arribar a les persones inscrites els documents necessaris per poder efectuar el pagament. Entitat que realitza la formació Consell Comarcal del Maresme Contacte

Salut Pública
Consell Comarcal del Maresme
Tel. 93 741 16 28
Correu electrònic: salutpublica@ccmaresme.cat

Coordinadora del curs: Núria Vilardell

Organitzen i col·laboren: Consell Comarcal del Maresme i Ajuntament d’Arenys de Mar.