Curs: Professionalització en l’atenció dels maltractaments de les persones grans

Objectius

 

Aprofundiment en el coneixement de les eines pròpies per a la detecció i avaluació  de les diferents  formes de maltractaments que afecten a les persones grans, així com implementar les estratègies d´intervenció i acció en el maltractament a les persones grans.

Contingut La formació que aquí es presenta forma part de les accions per a la implementació de la guía territorial del Maresme per a la l'actuació contra els maltractamentes a les persones grans, i consisteix en la realització d'un curs de 15 hores  per als diferents  professionals que poden detectar situacions de maltractaments a la gent gran en les seves tasques laborals. Públic professionals dels serveis i equipament d'atenció a les persones grans Modalitat presencial Dates: 14, 22 i 29 de novembre Horari 9,30 a 14,30 Hores 15 Lloc Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.
Plaça Miquel Biada,1 (davant de l’estació de Rodalies de Renfe) Població Mataró Dates d’inscripció 2017-10-25 Data fi d’inscripció 2017-11-13 Nombre de places 25 persones Com s’ha de fer la inscripció

Emplenar el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

Cost Gratuït