Sol·licita els ajuts de menjador escolar al teu ajuntament

ALELLA: Del 15 de juliol al 10 de setembre. Informació de l’Ajuntament

La sol·licitud es pot fer telemàticament o presencial a l’OAC amb cita prèvia

ARENYS DE MAR: Del 6 al 15 de juliol. Informació de l’Ajuntament

L’atenció serà presencial de dilluns a divendres de 830 a 13.30H (OAC) Riera Bisbe Pol, 8 o per Via telemàtica, mitjançant tramitació d’instància genèrica i adjuntant la documentació sol·licitada. (signatura amb certificat digital o amb idCAT Mòbil)

ARENYS DE MUNT: De l’1 al 31 de juliol.

Atenció presencial. Caldrà que les persones sol·licitin cita prèvia a l’OAV trucant al telèfon  93 793 79 80 o a través del formulari de la pàgina web de l’ajuntament

ARGENTONA: Del 29 de juny al 17 de juliol. Informació de l’Ajuntament

Per via telemàtica o presencialment amb cita prèvia. Totes les sol·licituds es recolliran mitjançant la OAC.

CABRERA DE MAR: Del 13 al 31 de juliol.

El tràmit es podrà fer presencialment o de forma telemàtica. Oficines de Serveis Socials amb cita prèvia telefònica.

CABRILS: De l’1 de juliol al 21 d’agost.

Serveis Socials Bàsics amb cita prèvia (dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 hores). C/ Carles I, 1er pis (Antiga Escola Tolrà) de Cabrils. Per demanar cita: 937509498. Les visites seran individuals. No es rebrà ningú que no porti la mascareta.
Per Correu electrònic: serveissocials@cabrils.cat

CALDES D’ESTRAC: Del 22 al 31 de juliol.

*Àrea d’Acció Social i Ocupació de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, situada a l’equipament La Fabriqueta, al carrer Riera, 5-9 de Caldes d’Estrac, els dilluns, dimarts i dijous, de 09h a 13h.

*Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), situada a la Plaça de la Vila, s/n -planta baixa-, els dilluns i dimecres, de 09h a 14h

* A través de la seu electrònica d’aquest Ajuntament.


CALELLA: Del 22 de juny al 31 de desembre. Informació municipal

Per internet per instància genèrica o presencialment en el següent horari: De dilluns a divendres de 09.30 a 13.30 h, Fàbrica Llobet-Guri 

CANET DE MAR: Del 6 de juliol al 18 de setembre.

Presentació de sol·licitud telemàticament a través de l’ E-Tram i presencialment a l’OAC de l’Ajuntament de Canet de Mar

DOSRIUS: Del 29 de juny al 31 de juliol. Informació de l’Ajuntament

Telemàticament a través de la web de l’Ajuntament i de forma presencial amb cita prèvia a Serveis Socials

EL MASNOU: Del 6 al 17 de juliol. Informació de l’Ajuntament

Es recomana la tramitació telemàtica. També s’obre la possibilitat de fer-la presencial amb cita prèvia

MALGRAT DE MAR: Del 27 de juliol al 14 d’agost.

Preferentment per via telemàtica i presencial amb cita prèvia


MATARÓ: Informació de l’Ajuntament:

Del 6 al 10 de juliol: Les famílies que van presentar sol·licitud d’ajut de menjador escolar per al curs 2019 rebran un missatge SMS. Si no han canviat substancialment la seva situació respecte la del curs anterior (mateix tipus de família nombrosa o monoparental, mateixes persones amb discapacitat i sense canvis en separació o custòdia de menors) aquest missatge SMS els permetrà confirmar per internet la seva petició d’ajut per al curs 2020/2021.

Del 7 al 24 de juliol: Tramitació ON-LINE (preferentment) a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament https://seu.mataro.cat

Del 13 al 24 de juliol: PRESENCIALMENT: amb cita prèvia obligatòria, a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Pla d’en Boet, Cerdanyola i Rocafonda. ( La cita previa es podrà concertar a partir del 8 de juliol de 2020 per internet a www.mataro.cat/citaprevia. Les sol·licituds estaran disponibles també en paper a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Pla d’en Boet, Cerdanyola i Rocafonda a partir del 8 de juliol.

MONTGAT: Del 2 al 15 de juliol. Informació de l’Ajuntament

Per tramitar la sol·licitud telemàtica cal connectar-se a https://tramits.montgat.cat/Ciutadania/TramitsTemes.aspx?IdTema=21 o bé demanar cita prèvia a https://citaprevia.gestorn.com/montgat/#nbb per tramitar-la presencialment a l’OAC de l’Ajuntament de Montgat. L’horari d’atenció al públic de l’OAC (ubicada al carrer Francesc Moragas), és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous també de 16 a 18 h.


ÒRRIUS: Informació de l’Ajuntament

Del 6 al 10 de juliol: Les famílies que van presentar sol·licitud d’ajut de menjador escolar per al curs 2019-2020 rebran un missatge SMS. Si la seva sol·licitud no ha canviat substancialment (mateix tipus d’unitat familiar: família nombrosa o monoparental, mateixes persones amb discapacitat i sense canvis en separació o custòdia de menors) aquest missatge SMS els permetrà confirmar per internet la seva petició d’ajut de menjador escolar per al curs 2020-2021.

Del 7 al 24 de juliol: Presentació, preferentment ONLINE, enviant a l’Ajuntament una instància genèrica adjuntant el model de sol·licitud.

Del 14 al 23 de juliol: Presencialment, amb cita prèvia obligatòria que s’ha de demanar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Tel. 93 797 14 55)


PALAFOLLS: Del 6 al 17 de juliol. Informació de l’Ajuntament

Les sol·licituds s’han de presentar del 6 al 17 de juliol mitjançant registre telemàtic o bé de forma presencial a l’OAC havent demanat cita prèvia


PINEDA DE MAR: Del 7 al 25 de setembre


PREMIÀ DE DALT: Del 20 de juliol al 30 d’octubre


PREMIÀ DE MAR: Del 7 al 31 de juliol. Informació de l’Ajuntament

La presentació de sol·licituds serà telemàtica a través de l’Oficina Virtual. S’ha de fer una instància genèrica, a la qual s’adjuntarà la sol·licitud i la documentació acreditativa.

Oficina virtual de tràmits https://premiademar.cat/oac . TRÀMITS ONLINE/Ajuts, beques i subvencions/Sol.licitud beques menjador – Consell Comarcal – CURS 2020-2021


SANT ANDREU DE LLAVANERES: Del 29 de juny al 31 de juliol. Informació de l’Ajuntament

Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica a l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres a través d’IdCat Mòbil. Amb una instància.

SANT CEBRIÀ DE VALLALTA: Del 29 de juny al 7 de juliol. Informació de l’Ajuntament

La sol·licitud i la documentació acreditativa s’han d’acompanyar de la instància corresponent que cal presentar al registre general de l’Ajuntament (C/Centre núm. 27) presencial de 9h del matí a 14h del migdia o via telemàtica a la seu electrònica. 

SANT ISCLE DE VALLALTA: Del 29 de juny al 24 de juliol


SANT POL DE MAR: De l’1 de juliol al 10 d’agost


SANTA SUSANNA: Del 22 de juny al 24 de juliol. Informació municipal

Ajuntament (OAC) o Instància Genèrica en la web

SANT VICENÇ DE MONTALT: De l’1 al 15 de setembre


TEIÀ: Del 22 de juny al 31 de juliol

A les dependències de Serveis Socials. S’ha de sol·licitar cita prèvia al 93 555 12 34 de dilluns a divendres de 9 a 14h o enviar un correu electrònic a serveisbasics@teia.cat.

TIANA: Del 6 al 31 de juliol

Les famílies hauran d’entrar la sol·licitud per registre a l’Ajuntament demanant cita prèvia. Horari de dilluns a divendres de 9 a 14h. Telf per demanar la cita prèvia 93 395 50 11


TORDERA: Del 25 de juny al 24 de juliol. Informació de l’Ajuntament

Presentació TELEMÀTICA: La presentació de sol·licituds es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica. Cal presentar una instància genèrica amb la qual s’ha d’adjuntar la sol·licitud de “Beca menjador curs 2020-21” omplerta, aportant tota la documentació corresponent i degudament signada. La sol·licitud es pot descarregar al web de l’Ajuntament de Tordera https://www.tordera.cat. La instància genèrica i la sol·licitud s’han de presentar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/). S’elimina, així, la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al registre d’entrada presencial de l’Ajuntament.

Presentació PRESENCIAL (Excepcional): Excepcionalment, i prèvia justificació fonamentada, es podran presentar sol·licituds de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, amb cita prèvia, només en el supòsit de persones que no tinguin mitjans per a presentar-les de forma telemàtica, en la mesura en què degut a la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 l’Ajuntament no pot garantir que es puguin presentar de forma presencial un volum considerable de sol·licituds. Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic han de trucar al 93 764 37 17 per que es valori l’excepcionalitat i se li doni cita prèvia per realitzar el tràmit presencial. Es poden recollir sol·licituds impreses a les oficines de Serveis Socials.

VILASSAR DE DALT: Del 6 al 31 de juliol. Informació de l’Ajuntament

La tramitació es pot fer online a la Seu electrònica de l’Ajuntament o presencialment a l’OAC amb cita prèvia que s’ha de demanar trucant al 93 753 98 00 o bé a vilassar.cat


VILASSAR DE MAR: Del 23 de juny al 31 de juliol. Informació de l’Ajuntament

Serveis Socials amb cita previa, Edifici de l’Escola Nàutica, Carrer Santa Eulàlia, 40. Horari dilluns a divendres de 9 a 14h