El 56% dels participants al programa Fem Ocupació per a Joves han renovat contracte laboral

 

Finalitza el programa Fem Ocupació per a Joves que s’ha dut a terme al Maresme des de febrer de 2018 amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de persones aturades d’entre d’18 i 29 anys. Dels 32 joves que han estat inserits laboralment, el 56,25% han renovat contracte i el 66,6% ho han fet amb caràcter indefinit. 

Fem Ocupació per a Joves és una iniciativa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya que ha estat liderat pel Consell Comarcal del Maresme i ha comptat amb la participació de 19 municipis i 25 empreses.

Als joves participants sel’s ha ofert orientació, formació i contractació de 35 hores per un període mínim de 6 mesos. Per la seva banda, les empreses que s’hi han acollit han gaudit d’una subvenció per la contractació.

De les 32 persones inserides laboralment, 18 han renovat contracte (12 amb caràcter indefinit i 6 temporals).

S’han beneficiat del programa Fem Ocupació per a Joves 4 joves d’Argentona, 5 d’Arenys de Mar, 1 d’Arenys de Munt, 1 de Malgrat de Mar, 5 de Pineda de Mar, 1 de Caldes d’Estrac, 1 de Tiana, 3 del Masnou, 1 de Vilassar de Mar, 1 de Vilassar de Dalt, 2 de Premià de Dalt, 2 de Canet de Mar, 1 de Sant Vicenç de Montalt, 2 de Tordera, 1 de Tiana  i 1 de Palafolls