El CAAD Maresme engega la campanya “Amb tu no tinc fred” amb l’objectiu de trobar cases d’acollida durant l’hivern

Les temperatures estan sent inusualment elevades, però el CAAD Maresme treballa amb previsió i ja ha activat la campanya “Amb tú no tinc fred“. L’objectiu és que en el moment que es desplomin els termòmetres els gossos i gats més sensibles al fred tinguin una llar per passar l’hivern.

De moment, el CAAD Maresme necessita acollida per a 14 gossos i 4 gats. En general són animals d’edat avançada -encara que també hi ha joves- i que suporten malament les baixes temperatures. Cal tenir en compte que el CAAD Maresme es troba ubicat a Can Carmany (darrera el cementiri d’Argentona), un espai envoltat de natura ideal per als animals, però també té l’inconvenient que pateix més les inclemències del temps. Les nits i matinades són especialment difícils.

Davant d’aquesta situació, el Centre d’Acollida d’Animals del Maresme fa una crida per trobar una llar temporal per acollir aquests gossos i gats fins a la primavera.

El CAAD es fa càrrec de la manutenció dels animals i, si és el cas, dels controls veterinaris.

Les persones que vulguin col·laborar amb la campanya “Amb tu no tinc fred” es poden posar en contacte amb el CAAD Maresme: atencioanimals@ccmaresme.cat / Tel. 93 797 42 72.

El Centre d’Atenció d’Animals de Companyia del Maresme és un servei comarcal que recull, acull i fomenta l’adopció dels animals abandonats. Gestionat pel Consell Comarcal del Maresme, presta servei a 20 municipis: Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Teià, Tiana i Tordera.