El CAAD Maresme fa una crida urgent a l’adopció de gatets

 
Les instal·lacions que el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) Maresme té destinades a gatera s’han omplenat de gatets les darreres setmanes. Els petits necessiten amb urgència ser adoptats per poder crèixer en unes condicions adients.

El CAAD Maresme, ubicat a Argentona (darrera el cementiri) fa una crida a les persones que vulguin adoptar aquests gatets. Molts van arribar al Centre amb una salut molt precària, però gràcies a les atencions rebudes i al suport dels voluntaris i voluntàries que actuen com a llar d’acollida s’han recuperat i ara esperen tenir una família.

Les persones interessades poden contactar amb el CAAD Maresme: Telèfon: 93 797 42 72 o per correu electrònic: atencioanimals@ccmaresme.cat

Us presentem algun dels gatets que esperen l’adopció:

 
 
Dance: mascle negre d’ulls blaus i 2 mesos d’edat. Va arribar al CAAD Maresme amb 1 mes juntament amb la seva germana Party i poc després que el seu germà Song. Ha estat en una casa d’acollida fins ara. És molt simpàtic, juga molt amb els altres gatets i li agrada estar pujat a l’arbre de la gàbia

Listi: femella tricolor d’uns 2 mesos. Va arribar fa 5 setmanes al CAAD Maresme juntament amb els seus germans Dioni i Virulé. Tot i que va ingressar molt refredada i amb els ulls molt infectats s’ha recuperat molt ràpid i ara està preciosa. Acaba de tornar d’estar en casa d’acollida i no para de jugar com una boja amb el Virulé.

 

 
 

Lluna: femella negra i blanca d’1’5 mesos. Va arribar d’Argentona amb 4 germans més quan només tenia dues setmanes de vida. Ha estat en una casa d’acollida amb la Sugus i un altre germà. Li encanta jugar amb la seva germana i amb els altres gats de la gatera, posar-se dins del tub i revolcar-se com una croqueta.

Ruby: mascle  d’uns 2 mesos. Va arribar fa 5 setmanes al CAAD Maresme molt refredat i amb els ulls molt infectats juntament amb els seus germans Virulé i Lista. Tot i els esforços dels veterinaris ha estat impossible salvar-li un ull i,  probablement se li haurà de treure l’altre.

Tot i l’operació, està molt espavilat i juga tant com pot amb els seus dos germans. Acaba de tornar d’estar en una casa d’acollida i és molt carinyós

La seva adopció és prioritària.

 

 
 

Toni: mascle gris d’ulls verds d’uns 2 mesos. Va arribar fa 5 setmanes al CAAD Maresme molt refredat i amb els ulls molt infectats . Acaba de tornar d’estar en una casa d’acollida i ara està guapíssim i molt espavilat!

Sugus: femella negra i marró  d’1’5 mesos. Va arribar d’Argentona amb 4 germans més quan només tenia dues setmanes de vida. Ha estat en una casa d’acollida amb la Lluna i un altre germà fins ara. Tot i que és la més petita de la gatera, està molt espavilada.

 

 

Song: mascle negre d’ulls marrons i 2 mesos d’edat. El vam trobar a Argentona sol però creiem que és germà del Dance. Ha estat en una casa d’acollida fins ara amb el Dance i la Party que ja ha estat adoptada. En Song és un gatet molt juganer.