El CAAD Maresme participa a la festa major d’Argentona per intentar promoure les adopcions d’animals abandonats

  


Del 31 de juliol al 6 d’agost Argentona estarà de festa major i una de les activitats que es duran a terme és el de la sensibilització ciutadana pel que fa a la tinença responsable d’animals i la promoció de les adopcions dels gossos que hi ha acollits al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD).


Gossos abandonats que estan acollits al CAAD Maresme intentaran trobar propietari el dissabte 1 d’agost. Amb aquesta intenció sortiran de les instal·lacions del Centre i es desplaçaran fins a la Plaça Nova d’Argentona. En aquest indret, els nens i nenes que ho desitgin els podran acompanyar els animals fins al Centre Parroquial. La passejada pels carrers d’Argentona, que començarà a les 11.30h, serà una forma de donar a conèixer el munt d’animals que, després de ser abandonats pels seus propietaris, passen els seus dies internats en el CAAD Maresme a l’espera de trobar una nova llar. Les activitats programades per l’ajuntament d’Argentona, també volen incidir en la tinença responsable d’animals. Per això, després de la passejada de gossos, grans i petits podran assistir a l’espectacle de titelles:
Quan va arribar el menut
” a càrrec de la companyia Tartrana Titelles. A banda d’aquestes activitats, el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme tindrà un estand a la Plaça Nova d’Argentona els dies 4 (matí i tarda) i 5 i 6 d’agost (tarda) per tal de donar a conèixer el Centre d’Acollida que es troba ubicat a Can Carmany (darrera el cementiri d’Argentona). Des de l’entrada en funcionament de les instal·lacions, fa tres anys, el CAAD Maresme ha recollit més de 2.500 gossos i gats abandonats a 18 municipis del Maresme.